Şaban Ata İlkokulu

Telefon : 322 5158358
Belgegeçer : .
WEB https://sabanatailkokulu.meb.k12.tr
Adres : TUFANPAŞA MAH. ŞEHİT POLİS İBRAHİM YÜCE SK. ŞABAN ATA İLKOKULU BLOK NO: 8 KOZAN / ADANA
VİZYON : Şaban Ata İlkokulu’nu paydaşlarımızın güç birliği ile 5 yıl içerisinde; İlkokulda öncelikli tercih edilen,eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklere sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendilerine güvenen,soran ,sorgulayan, vatanına milletine sahip çıkan,milli ve ahlaki değerlere sahip bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : 2011-2012 eğitim öğretim yılı ‘Minikler Futbol Turnuvası’nda okulumuz ilçe 1. si oldu.

Saatler : 07.10-12.00, 12.10-17.20
Isınma : Klimalı
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İlçemizin, İl merkezine uzaklığı 70 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :